Runningtherapie in Den Bosch

Als je kiest voor runningtherapie, kies je voor coaching op een sportieve manier. Doordat het contact persoonlijk is, is het wel belangrijk om te kijken of het volgen van de runningtherapie in Den Bosch mogelijk is voor jou. Uiteraard ben ik altijd bereid hierin mee te denken.

Make Steps is gevestigd in Den Bosch

Den Bosch is centraal gelegen, en daardoor makkelijk bereikbaar. Tijdens de runningtherapie kunnen we in Den Bosch lopen, maar woon je verder weg dan kunnen we ook op een andere locatie afspreken om samen te lopen. Neem even contact op voor de mogelijkheden. Het fijne aan runningtherapie is dat het overal kan, we zijn niet gebonden aan 1 locatie. Echter moet het wel voor beide partijen behapbaar blijven, daarom is het goed dat we vóór de intake alvast bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Fijne plekken voor runningtherapie in Noord-Oost Brabant

Er zijn heel veel mooie plekken waar we kunnen lopen in Noordoost Brabant. Tijdens de runningtherapie kunnen we jouw favoriete plekken bezoeken en zal ik aangeven welke locaties ik fijn vind. Ik ben altijd benieuwd naar nieuwe plekken! Samen bepalen we een route waar jij je prettig bij voelt.

Wil je meer informatie of een gratis intakegesprek plannen?
Stuur me een bericht via het contactformulier of bel me op 06-27300414.
Voel je jezelf comfortabeler bij een whatsappberichtje? Dat kan uiteraard ook.