Wie ben ik

Mijn naam is Mariëlle, 53 jaar. Ik ben geboren en woonachtig in het mooie 's-Hertogenbosch. Ik ben stress & burn out coach en geregistreerd runningtherapeut. 

Door de jaren heen ben ik altijd bezig geweest met het verbeteren van mijn eigen fysieke en mentale gezondheid. Door sporten, vooral hardlopen, ben ik anders in het leven gaan staan. Mede door het  lopen van lange afstanden heb ik veel over mezelf geleerd. Wanneer  je motivatie van binnenuit komt, kun je veel bereiken, ondanks dat je misschien te maken krijgt met allerlei obstakels van buitenaf. Daarnaast heb ik altijd interesse gehad in het lezen en bestuderen van boeken op het gebied van psychologie, stress, voeding en sport.  

Als persoon heb ik natuurlijk ook in mijn leven het nodige moeten overwinnen, (en nog), maar ik ben er van overtuigd geraakt dat ieder mens met wat ondersteuning maar ook vooral vanuit eigen kracht en potentie veel kan doen om meer voldoening uit het leven te halen.

Mensen omschrijven mij als een bescheiden, zachtaardig, empathisch persoon met veel doorzettingsvermogen, positief en actief. En soms een tikkie eigenwijs.
Ik heb een luisterend oor en kan mij goed verplaatsen in anderen.
Mijn coachstijl is laagdrempelig en eerlijk, waardoor mensen zich snel bij mij op hun gemak voelen.

 

Mijn opleidingen en ervaringen op dit gebied:

- Stress en Burnout coach, post-HBO (Sonnevelt college) 

- Running Therapie, HBO (Sonnevelt college) 

- Aalo diploma Looptrainer

- Beweegcoach (benVitaal Academy)

- Vrijwilliger social coach bij Farent

- ACT cursus (acceptance commitment therapy)

- Motiverende gespreksvoering (benVitaal Academy)