Een persoonlijk gesprek

Wanneer je goed in balans bent en lekker in je vel zit kun je veel beter met veranderingen, stressmomenten en tegenslagen omgaan. Het zou prettig zijn wanneer iemand je helpt je innerlijke veerkracht weer terug te vinden.

Tijdens een intakegesprek bespreken we je hulpvraag en wat ik voor je kan betekenen. Daarna volgen er een aantal gesprekken, dit kan binnen of tijdens een wandeling buiten. Hierin praten we samen over de onderwerpen waar jij het op dat moment over wilt hebben. 

Wanneer je open staat voor verandering en meer inzicht krijgt, heb je vaak veel meer invloed op je doelen in je leven dan je denkt. Stap voor stap proberen we erachter te komen waar jij gelukkig van wordt.

 

Hoe dan?

Een luisterend oor zou al heel prettig voor jou kunnen zijn. Iemand bij wie je je verhaal kwijt kunt, iemand die samen met jou gaat onderzoeken wat je zou kunnen doen om je stress te verminderen. Tijdens een coachgesprek kan ik jou hierbij begeleiden en ondersteunen. Ik motiveer je om zelfstandig je doelen te bereiken, ik kan je helpen om oude negatieve gedachtes en patronen te doorbreken.

We kijken samen welke vorm van coaching bij je past. Dit kunnen één op één coachgesprekken zijn. We kunnen tijdens het gesprek eventueel naar buiten gaan voor een wandeling. Een andere vorm van coaching die ik je kan aanbieden is runningtherapie Een goede manier om het hoofd leeg te maken en tegelijk fitter in het leven te komen staan!

 

Tijdens de gesprekken ontdek je o.a:

• Leer je je beter ontspannen

• Wat je valkuilen zijn

• Wat je gedragspatronen zijn

* Aan welke negatieve overtuigingen je je vasthoudt. 

• Waar je gelukkig en blij van wordt

• Hoe je meer controle krijgt over je eigen leven

 

Het intakegesprek is gratis. 

Het coachtraject is altijd maatwerk. Er kan in overleg bepaald worden hoeveel gesprekken er nodig zijn.

Wandelingen of runningtherapie kunnen ook ingezet worden als daar behoefte aan is. 


Wil je dit zelf eens ervaren?

Wil je meer informatie of een gratis intakegesprek plannen?
Stuur me een bericht via het contactformulier of bel me op 06-27300414.
Voel je jezelf comfortabeler bij een whatsappberichtje? Dat kan uiteraard ook.