Marielle heeft mij geholpen om weer in de positieve mood te komen. In alle rust stelt ze je vragen, om zelf te antwoorden en te overdenken. Ze geeft inzicht in je denken en doen. Met dit traject heeft ze me meer zelfvertrouwen gegeven, waarin ik sommige situaties beter naast me neer kan leggen. 

Annemiek

Mariëlle heeft mij geholpen aan structuur in mijn looptrainingen. Mariëlle is lief en stimulerend. Ze is trots als je een sessie met haar goed afrond; en dat was eigenlijk elke sessie zo. (Dankzij haar passende opbouw) ik loop nog steeds bijna elke week drie keer.

Saskia uit Den Bosch

 

Een hele fijne goede coach om o.a. te leren hardlopen. Daarnaast coacht ze ook mentaal. Absoluut een aanrader als je zowel geestelijk als lichamelijk meer gebalanceerd in het leven wilt staan.

Christel

 

Beste Mariëlle, graag wil ik jou bedanken voor de fijne trainingen. Je bent een integere coach, weet te motiveren, bent sensitief en weet op de juiste momenten de juiste vraag te stellen. Samen tikten we vandaag na 6 sessies de 5km aan! Joehoe. Dank je wel!

Veel liefs Ingrid