Praktisch

Ik begrijp dat je benieuwd bent wat runningtherapie nu eigenlijk kost, financieel, maar ook de tijd die je eraan kwijt bent. Ook zal de vraag of runningtherapie vergoed wordt door de verzekering al in je opgekomen zijn.
De begeleiding, het aantal; lessen en het trainingsschema van runningtherapie is altijd maatwerk

 

De basisstappen van runningtherapie bij Make Steps:

We beginnen altijd met een gratis intakegesprek.

Vervolgens gaan we 10 weken samen aan de slag. Dit doen we 2x in de week, waarbij je 1x in de week individuele begeleiding van mij krijgt. Bij voldoende aanmeldingen kun je ook kiezen voor een groepsles (max. 4 personen).

Echter is er geen standaard in coaching en is er uiteraard ook de mogelijkheid om meer of minder lessen te volgen. Tijdens het intakegesprek bespreken we o.a. je verwachtingen, je aanleiding, de tijd die je beschikbaar hebt en de investering. Op basis hiervan bepalen we samen hoe jouw runningtherapie eruit komt te zien en maak ik een geschikt schema/training voor je op maat.

Wordt runningtherapie vergoed?

Enkele verzekeraars vergoeden runningtherapie voor een deel vanuit de aanvullende verzekering.
Informeer eens bij je verzekeraar of dat het geval is.

In geval van een (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid is de werkgever ook vaak bereid de kosten te vergoeden Ook wanneer er op advies van de bedrijfsarts of psycholoog wordt doorverwezen naar runningtherapie

Mensen met een Persoonsgebonden Budget (PGB) hebben mogelijkheden tot vergoedingen in het kader van begeleiding.  

Daarnaast kunnen de kosten van loopcoaching onder bepaalde voorwaarden als aftrekpost voor de inkomstenbelasting worden opgevoerd. 

De kosten van runningtherapie

Neem contact met me op voor meer informatie.